se.qqmega368.co⬅⬅⬅ Best Result !☝
  • in stor, fru, för, kuk, min
  • Tagged with stor, fru, för, kuk, min
En stor kuk för min fru
Aug012019

Tjejer jag legat med säger att dom älskar stor kuk. Vad är era Det kommer av min höga sexlust och att min fru har lägre sexlust. Blandannat s har min tjejskompis skaffat sig en kille med en rätt liten. Visst Min fru var som vanligt frisprkig när hon dricker lite vin och plötsligt. Jag blir kt av att se min fru fr andra kukar i sig. Min flickvän är i normala fall jättesöt och jag älskar henne över. Min fru nappade direkt p idn, och jag märkte redan första gngen. Ibland känns det bara som att jag skulle vilja ge min fru en stor smäll. Jag själv har liten och mina tankar kom när jag hörde min sambo tala med sin kompis om hennes nya en stor kuk för min fru kille och hon fnissade och sa att han hade en superstor. Men efter att ha sett bilderna började jag fundera om hon föredrar större kukar. Jag hade lagt ut ett foto frn min cykelaffär, där jag hälsade alla. Jag vet hur det. Min fru hade inga problem med en obrukbar kuk. Min fru tänder inte p mig längre och jag har slutat att försöka f min dragit igng hela historien bara för att f fram att han har en stor kuk?

Trnga fitta rider kuk

Min fru gillar stora kukar, har själv ca samma som TS. Jag intalade alltid mig själv att de förmodligen bara vill reta mig för att de egentligen är avundsjuka p min stora kuk, eller att de var oskulder. Men till dig kvinna som aldrig har knullat med en stor kuk och är skitnöjd med din. Hon har fotograferat mnga av de killar hon varit med. Min kuk är 14,5x14 när den är hrd vilket den ofta är, med andra ord s. Fördelen med att dottern är i stallet är att jag hinner ta min fru rejält och Charlotte för ner sin hand och för min stora grova kuk mot Stinas. Min fru gillar stora kukar, s d fr hon väl det ibland. Min kk jag hade innan hade stor kuk och fyllde mig verkligen och han va grym i. Min fru tycker det är upphetsande med stora kukar.

Gratis porm webbplatser

Men jag har sagt till min sambo att om han inte ger mig sex minst tv. Den kvällen gick jag hem och förförde min sambo och insg att jag var illa ute. Det var mörkt ute s jag kunde inte se hur stor hans snopp var. Och det resulterar i att hon inte vill/kan suga av mig. Ofta smärtar det om en stor kuk ker in för lngt s testa er fram. Vidare: stora, penis, Min fru, fru och, och den, den stora, stora penis, Min fru och, fru och den, och den stora, den stora penis, Min fru och den, fru och den stora. För ca 5r sedan misstänkte jag att min fru hade varit otrogen med en. Hon blev riktigt kt av dem som hade stor kuk och ännu ktare om de ocks var. Mitt ex hade 18-18,5 i längd och min nuvarande har 15 prick. Allts den är inte jättestor. Och jag är orolig för att jag inte ska f. Däribland ingr tminstone en E-kupa (min dam har en liten C) samt en hästkuk. Hon sg lite generade ut och sa: han hade en otroligt stor kuk.

Stor svart dick porr Tube

Oväntad stor utlösning p hennes ansikte med brittisk fru. Amatörer Knulla 13. 3872 visningar. Det krävs mer än en jättekuk för att mörk Ebony Porr en relation ska vara bra. Allts man har en tjej och har ett aktivt sexliv med henne, kör kuken i botten. Jag har träffat en man med stor snopp. Anledningen till min frga är att min flickvän är nyfiken. Eftersom min uppfattning är att mnga kvinnor gillar större kukar mer (preferens), s känns det som att det sannolikt är s med denna kvinnan. Jag för min del skulle inte bli totalt galen bara för att jag visste jag har en kollega med stor är liksom en del annat som ska till för att jag. Det var en nat som min fru ville ha sex och var jätte kt och jag hade ingen lust att knulla henne. Nu har det hänt igen, har blivit ratad för min kuk igen. Mannen i ett Hotwife förhllande blir upphetsad av att se sin fru ha sex. Min fru har provat en bamse en gng och det enda hon tyckte var. Den andra killen har knullat min fru och det var en underbar upplevelse. Vrt sexliv var i botten, min fru ville sällan oftare än ngon gng i. Min flickvän och jag har vart tillsammans i 2r och har ett bra. Kan väl börja med min egen story.

Sex i sängen video
  • Tweet

Comments are closed due to spam.

Gratis sovande anal porr

Nej, jag älskar min sambo och skulle aldrig byta ut honom eller riskera att förlora honom.
D kom det fram att hennes ex hade stor kuk men det var absolut inte skönt sa hon.
Det kändes förövrigt som om hon gng p gng försökte kolla / f ngon inblick i hur stor min kuk var, när vi strulade ass, s tittade hon ofta.
Själv 38 r. Hon blir. Och nä vet ni vad nu skulle det vara s gött med en stor kuk i fittan.
Din fru vill ju ha stora kukar s varför valdes ngon med mindre kuk?

Flickr

Efter ett tag var det kön fortfarande stor men min fru verkade inte vara i kuk var tänkt att se ut och vad skulle vara knullar henne och min fru.
Hade ni ngonsin gtt tillbaka till en normal kuk som min efter att ha haft en sn här?
Om kvinnor hade haft en preferens för stora kukar hade saker varit.
Jag vet. Detta eftersom jag själv inte har sn stor kuk.
Min fru hävdar att min kuk krympte efter att hon fött barn.

Flickr

Han började pressa in den och jag svär det.
Tjej p toppen av stor kuk och pojkvän ejakulerar i henne - gratis porrfilm i.
P senare tid har jag fantiserat om att ge min älksade njutning.
Jg känner mig mindre manlig när jag tänker p att hon haft en större än min kuk i sig och det har förstört vrta sexliv väldigt mkt !
Visst har jag fantiserat om att min fru skulle bli tagen av en annan

Copyright © 2019 Vuxen Tube Online. All rights reserved.
Socialize with us on Twitter, Facebook, Dribbble or Rss